Ima li živih na ovom sajtu??

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

Evo i Dog je "izdahnuo" u svom vapaju. Još ostaje da ja i kralj pajaca izdahnemo, pa da neki putnik namjernik podigne kakav virtualni spomenik. A šteta. Nemam ja baš vremena sve pročitati, ni pregledati, no pristižu novi dani, ali bilo je ovdje dobrih stvari, dobrih priča, pjesama i čini mi se, puno više entuzijazma na početku. Ali tako stvari i inače idu od početka do kraja - u laganom rasipanju do nestajanja. Neke brže, neke sporije.

Reply to This

Da, Mirela. Ekipa se polako osipa, divergira u raznim pravcima... Entuzijazma ponestaje.. etc..

Reply to This

Šteta. Mene je najviše privukao svojevrsni naziv " Antiknjiževnost ", a i što je ovo ipak trebao biti multimedijalni projekt - priče, fotografije, pjesme, diskusije, eseji. Da je bilo volje, mogla je Tekstura biti dobar "proizvod ". No, u svojoj diferenciji naspram nekih drugih foruma i sličnih stranica, čak i ako se ugasi, ipak je nešto postigla.
Možda napišem "elegiju " za Teksturu. :)) I za Doga, naravno. :)) Pozdrav

Reply to This

o pohvale...ma nisam ja iydahnuo malo sam imao problema sa kompjuterom!!!

Reply to This

Sa ovako malim brojem clanova od kojih su 2/3 neaktivni, nazalost ne moze APSOLUTNO nista da se uradi! Zao mi je.

Reply to This

Da je više od 2/3 neaktivno, to se dalo primijetiti. Neki su tu par mjeseci, a nisu ostavili nikakvog traga. Tekstura je pružala mogućnost različitih vrsta izražavanja, pa je time taj podatak -2/3- još porazniji. Ovo je bila dobra ideja. Doista dobra. No, ne treba ti bit žao. Možda je jedan od problema i taj što je forum pomalo zatvorenog tipa. Šteta dobrih fotografija i literarnih uradaka. Btw, neki dan sam pročitala što si napisao u predstavljanju " Repriza reprize". Morat ću parafrazirati, ali poanta je da ti ne odstupaš od dogovora sa samim sobom iako ono što si radio nije imalo naročitog odjeka na netu, a i spomenuo si nerazumijevanje i kada je imalo odjeka. Time je sve rečeno.

Reply to This

Kada dodjem na teksturu sve me podseca na muzej... Tu su ljudi sa kojima se druzio, pokrenuo teksturu... Ali sve je to sada u nekoj arhivi...

Reply to This

bice bolje prosao je ispitni rok

Reply to This

Evo upravo smo danas dobili novog clana Bobu V. iz Zrenjanina. Dakle, ima zivih...

Reply to This

heeeej, da se javim da sam i ja tu :)

Reply to This

I ja sam, povremeno...

Reply to This

Baš i nema više živih, barem ne onih na čije sam radove naišla kada sam tek ovdje došla i postepeno ih čitala. Nema Sinistera, Erozije, Vinka, Amelie, Olivere i ostalih čije je radove bilo zadovoljstvo pročitati. Sada sa zadovoljstvom pročitam dijelove iz Megalomanije. Još jednom ću reći šteta, jer meni se ovaj projekt, odnosno zamisao, jako svidjela. Slike, videa, pjesme, priče - dalo se je tu nešto napraviti. No, nije, jer su otišli neki vrlo simpa ljudi. Neke možeš ponegdje na netu i naći, ali to nije isto. Recimo Zbrilliona koji piše odličnu prozu, za moj ukus bolju od poezije koju piše. Tako to ide.

Reply to This

RSS

About

alje alje created this social network on Ning.

Members

• Alexandra
  • kralj pajaca
  • Aleksandar V
  • creep
  • aberged
  • Sinister
  • Daliborka Kiš Juzbaša
  • Danko
  • Grigi
  • Ana Stankovic
  • Irena